Design ligbed tuin

Design ligbed tuin

Uw eigen tuin inrichten daar mag geen rem op staan. Als u nog een hoekje gezellig wil inrichten, dan moet u misschien eens aan een design ligbed denken. Iedereen heeft wel tuinstoelen staan, maar met een ligbed heb je nog meer comfort in je tuin.

Iedereen zegt wel dat de zomers in België vaak tegenvallen, maar eigenlijk valt dat best wel mee. In uw tuin van de zon genieten is leuk, maar nog leuker is als je het al liggend kan doen. Een comfortabel design ligbed nodigt uit om even te chillen, wat naar muziek te luisteren, een boek te lezen of met uw familie wat tijd door te brengen.

Design ligbed tuin

Een design ligbed is niet te vinden in gewone winkels. Ga daarom naar de toonzaal van Dutch Riviera, waar u alle mogelijkheden kan bekijken. U kan kiezen tussen bepaalde stoffen, afmetingen en kleuren. Dat maakt dat u een ligbed krijgt volledig op maat van uw wensen, maar ook op maat van uw terras of zithoek. Het past allemaal in het plaatje. Vul aan met enkele mooie sierkussens om een gezellig gevoel te creëren.