Gespecialiseerde vakmensen in Dakwerken

Bij Dakwerken BKG staat betrouwbaarheid voorop. Of het nu aankomt op dakrenovatie, dakisolatie, dakreiniging of dakvervaardiging: door het vakkundige advies op maat van ervaren dakwerkers worden jouw wensen volledig vervuld en zul je nooit teveel betalen. Advies op maat is dan ook van belang. Ieder dak is namelijk op een andere manier opgebouwd waardoor elk dakprobleem een eigen benaderingswijze kent. Zo kan het bijvoorbeeld lucratief zijn om te kiezen voor een PVC dakbedekking. Deze goedkope variant op dakpannen of bitumen brengt echter wel met zich mee dat de levensduur maar kort is (zo’n 20 tot 30 jaar). Heb je liever een materiaalsoort dat langer meegaat of heb je liever een materiaal dat ecologisch gezien verantwoorder is? Dan kun je het beste kiezen voor EPDM- of Groendak.

Altijd advies op maat, ook bij renovatieklussen

Lekkage kan veroorzaakt worden door een rot, of beschimmeld dakgebinte maar ook door een losse dakpan of een vieze dakgoot. Zowel qua kosten als arbeidsuren verschillen de problemen nogal van elkaar. Bij lekkage is het daarom verstandig om je eerst uitgebreid te laten informeren naar de omvang van jouw probleem. Inhuren van een specialist van Dakwerken BKG voorkomt dat je teveel betaalt voor het renoveren van jouw dak: een aantal dakpannen vervangen is immers goedkoper dan het vervangen van de gehele dakconstructie. Het is door deze vakdeskundigheid van specialisten, alsmede door de jarenlange ervaring van de dakbedekkers, dat jij er vanuit mag gaan dat je bij Dakwerken BKG nooit teveel betaalt voor een klus. Ook de overlast blijft bij Dakwerken BKG vaak tot een minimum beperkt. Naar gelang de omvang van het dak en de omvang van het probleem, is jouw klus soms al binnen enkele dagen tot enkele weken klaar.

Jouw huis, in het midden van de straat

Het is mogelijk om vrijwel in heel België gebruik te maken van de medewerkers van Dakwerken BKG. Van Antwerpen tot het Brussels hoofdstedelijk gewest en van Limburg tot alle Vlaamse provincies, zijn zorgvuldig uitgekozen aannemers actief om jouw woonwensen mogelijk te maken. Door de regionale aanpak zijn de aannemers altijd op de hoogte van de woonstijlen uit jouw omgeving. Wil je liever niet dat jouw huis door het dak opvalt in het straatbeeld? Of wordt je zelfs verplicht om een bepaald dak aan te leggen door jouw gemeente? Dan is dat voor de aannemer geen enkel probleem.