Het perfecte gazon voor je tuin

kunstgras laten leggen door Gras en Groen

Een tuin wil je lang plezier van hebben, zeker wanneer je een investering doet om kunstgras te nemen. Wil je er zeker van zijn dat je een mooi gazon hebt die eruit ziet als een perfect onderhouden tuin, dan is kunstgras laten leggen door Gras en Groen een goed idee. Mede door de professionele aanpak van het bedrijf heb je jarenlang plezier van je grasveld, niet voor niets heb je garantie op bepaalde zaken bij het laten leggen. Het gras is ook UV bestendig, hierdoor heb je acht jaar garantie op de kleur.

kunstgras laten leggen door Gras en Groen

Kies voor het pakket wat bij je past

Bij het kunstgras laten leggen door Gras en Groen betekent dit niet dat je alle werkzaamheden moet laten uitvoeren, niet voor niets zijn de pakketten omdat je zelf misschien ook wel handig bent in de tuin. De pakketten Compleet, Basis en Start zijn aflopend met de prijs, bij het pakket compleet hoef je zelf niets te doen en doet Gras en Groen alles. Bij Basis graag je zelf de grond af en voer je deze grond ook af, bij Start doe je ook het afgraven en afvoeren van de grond maar voer je zelf betongranulaat aan en verspreid je de onderlaag.

Werk samen met Gras en Groen

Geld besparen is nooit verkeerd, kunstgras laten leggen door Gras en Groen hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Door samen te werken en het goede pakket te kiezen, kun je veel besparen. Welk pakket je ook kiest, het resultaat zal hetzelfde zijn namelijk een prachtige tuin als eindresultaat. Wil je informatie over een van de pakketten informeer dan bij grasengroenkunstgras.be.