La Roche-Posay, verzorgingsproducten op basis van wonderwater

La Roche-Posay is een plaats in het zuiden van Frankrijk die bekend staat om haar thermaalbaden. Men had immers al snel in de gaten dat het bronwater dat er opwelt niet is zoals andere bronwaters. Het bevat vele mineralen en sporenelementen die erin terecht zijn gekomen toen het water als regen over de plaats viel en langzaam in de bodem verdween. Het sijpelt door vele grondlagen en krijtrotsen heen en neemt bij elke tussenstop op haar reis door de bodem nieuwe mineralen op. Onder andere de geneeskracht van het sporenelement selenium bleef niet onopgemerkt. De stof bleek een anti-oxiderend effect te hebben en af te rekenen met huidirritatie en andere symptomen van allergieën. Na het doen van meerdere onderzoeken werd al snel duidelijk dat er met het water bijzondere producten konden worden ontwikkeld en zo is het merk La Roche-Posay ontstaan.

Haal die crème van La Roche-Posay snel in huis

Tien minuten lang turen voor het dermatologische schap bij de drogist is niet meer nodig. Je kent het vast wel, dat je geen goed overzicht kunt krijgen over de producten omdat er net iemand voorstaat. Als je de site van Viata.be opent en “la Roche-Posay” intikt dan kun je alle verkrijgbare producten zo lang bekijken als je wilt. Dankzij de complete productinformatie ben je er snel achter welke variant voor jou het beste is en mocht je nog twijfelen dan kun je bij één van de deskundige apothekers of hun assistenten te rade gaan.

 

De online apotheek die niet teleurstelt

Of je nu een huidverzorgingsproduct zoekt of een anders geneesmiddel waar geen recept van de dokter voor benodigd is; Viata.be heeft het op voorraad. Ook ontwormingkuren of voedingssupplementen voor je huisdier liggen er in de schappen. Tevens kun je er je verbandtrommel aanvullen of eindelijk die bloeddrukmeter aanschaffen die al zo lang op je verlanglijstje stond. Als je voor zeven uur ’s avonds langs de virtuele kassa bent geweest, kun je je bestelling de volgende dag al uitpakken.