Mijn Makita boorhamer bij Fixami

Toen ik op zoek was naar een klophamer, stuitte ik op de pagina over boorhamers op de website Fixami, waar ik leerde over de sterkere hamerfunctie van de boorhamer. Aangezien ik van tevoren al twijfelde, was ik gelijk om en besloot ik voor een garantie binnen de klusserswereld te gaan: een model van het bekende merk Makita.

Makita is een ongelofelijk bekende producent voor gereedschappen en staat voor mij gelijk aan hoogwaardige kwaliteit. Ik kan me het merk zolang ik klus al herinneren en wist daarom ook zeker bij het kiezen van een nieuw stuk gereedschap als eerste in hun assortiment te kijken. Hun gereedschap is niet het goedkoopst, maar mijns inzien de investering wel 100% waard wanneer iemand serieus aan de slag wil met klussen. Op de website van Fixami vond ik gelukkig vrij snel waar ik naar op zoek was, want het aanbod aan gereedschappen van Makita was groot en voor een scherpe prijs aanwezig.

Fixami is het Walhalla voor klussers en vakmannen

Nadat ik mijn keuze had gemaakt over de boorhamer die ik zou willen kopen, hakte ik de knoop vrij snel door. Ik had nog enkele vragen over de bestelling, aangezien ik onregelmatige werktijden heb en uiteraard niet dagenlang thuis ben om op een pakket te wachten, maar de klantenservice van Fixami hielp mij binnen enkele minuten met mijn vragen en twijfels. Ik plaatste mijn bestelling op woensdagmiddag en had hem op donderdagochtend al in huis! Ideaal, als u het mij vraagt, want dit gaf me tijd en ruimte om er gelijk mee aan de slag te gaan zonder te hoeven wachten.