Wilt u snoep gaan verkopen? Dan bent u aan het goede adres.

snoepman

Bij Snoepman kunt u een vrac snoep bestellen om u eigen snoepzakjes samen te stellen. U kunt een vrac snoep kopen van 29 kilogram tot 116 kilogram. Ook kunt u kant en klare snoepzakjes bestellen. Snoepman maakt alleen gebruik van het beste snoep, maar dat is niet het enige wat Snoepman verkoopt. Snoepman verkoopt namelijk ook echte belgische chocolade truffels en chocolade zeevruchten. U kunt snoepzakjes van 150 gram tot 400 gram bestellen. Perfect voor een kinderfeestje of om zelf te gaan verkopen. De prijs-kwaliteitverhouding van Snoepman is beter dan elke andere groothandel. 

Website

De website van Snoepman zit heel mooi in elkaar. U kunt makkelijk alles vinden wat u zoekt en wat de mogelijkheden zijn. En u kunt natuurlijk meteen het snoep bestellen op hun website?

vrac snoep

Mijn ervaring

mijn ervaring met Snoepman is heel prettig. Een tijdje geleden was mijn dochter jarig en gingen we bowlen met heel veel kinderen. Aan het eind van de verjaardag geef ik altijd een zakje aan de kinderen met snoepjes en een speeltje. Normaal maak ik de zakjes zelf, maar deze keer had ik daar geen tijd meer voor. Toen tipte een vriendin van mij op Snoepman. Ik was heel blij met hun snelle levering en de goede kwaliteit van het snoepgoed. Ook was een vriendin van mij jarig en heb ik bij hun een bakje chocolade truffels gekocht.

Meer te weten komen?

U kunt via de website een vraag stellen aan Snoepman ook kunt u ze telefonisch bereiken op +32 (0)467/094 763.