Mode van Ralph Lauren

Woolrich jas

Het Amerikaanse modemerk Ralph Lauren is een van de meest winstgevende en bekende namen in de modewereld. Naast kleding maakt en ontwerpt Ralph Lauren ook meubels, sieraden en zelfs huishoudelijke artikelen. Het assortiment van Ralph Lauren is dus erg uitgebreid maar het merk is het meest bekend om haar kleding. Ook voor kleding is het assortiment erg uitgebreid, op de webshop kan je van alles vinden. Ralph Lauren polo’s, truien, overhemden, tassen, broeken en nog veel meer. Kenmerkend van de kleding is natuurlijk het logo, ook wel de Polo Pony genoemd. 

Het bekende logo

Het logo van Ralph Lauren is een van de bekendste logo’s in de modewereld. De welbekende polospeler werd voor het eerst geïntroduceerd in 1974 en is sindsdien weinig veranderd. Het logo geeft een duidelijke uitstraling aan de kleding; namelijk dat van een rijke en trotse Amerikaanse traditie. Het logo is vaak in 2 basiskleuren te vinden op de kleding, vaak zwart en wit, wat zorgt voor een elegante verfijnde uitstraling. Niet alleen het logo is uniek aan het ontwerp maar zelfs het lettertype is uniek. Het lettertype wat gebruikt wordt in de logo’s is namelijk speciaal ontworpen voor het Amerikaanse bedrijf. 

Voor iedereen toegankelijk

Hoewel Ralph Lauren een modeontwerper is streeft hij ernaar dat zijn merk voor iedereen toegankelijk is. Zo kan iedereen een polo Ralph Lauren trui kopen en door middel van zijn of haar kleding uitstralen wat hij of zij graag wil. Daarom zijn kleren van Ralph Lauren vaak overal te zien: op straat in Amsterdam, in je klas op school of tijdens de late uurtjes tijdens het stappen. Omdat de kleding van Ralph Lauren altijd voor een elegante uitstraling zorgt zijn deze kleren vrijwel overal te dragen en enorm populair. Benieuwd of Ralph Lauren ook wat voor jou is? Neem dan eens een kijkje in de webshop!