Huur je camper voor Australië al vanuit Nederland

Om een lange rondreis te maken door Australië kun je gebruik maken van verschillende vervoermiddelen. Hierbij kun je denken aan een gewone auto of bus maar een camper is ook een populaire keuze. Voor huren 4WD camper Australia kun je ook al in Nederland terecht. 

Houd rekening met je reisgezelschap

Bij Australia Campers kun je een camper huren in verschillende modellen. Bekijk altijd goed waar je naar toe wilt, hoeveel ruimte en luxe je wilt hebben in de camper en hoe je reisgezelschap is samengesteld. Met kinderen heb je immers andere behoeftes dan wanneer je alleen met volwassenen reist dus pas je daar je voertuig bij aan.

Veel zien met een 4WD

Een 4WD camper biedt je meer mogelijkheden in het uitgestrekte land dan een 2WD. Als je van plan bent de verharde wegen te verlaten is daar een 4WD zelfs verplicht voor. De wagens met vierwielaandrijving zijn wel duurder om te huren maar dan heb je meteen een goed vervoersmiddel waarmee je op de meest afgelegen plekken kunt raken. Met je eigen vervoermiddel zie je meer dan de standaard locaties waar je met bijvoorbeeld een georganiseerde busreis terecht komt. 

Altijd je eigen slaapplek bij je

Een eigen camper betekent veel vrijheid tijdens het reizen. Je kunt gaan naar plekken waar jij naar toe wilt en je hoeft je niet aan een vast reisschema te houden. Kamperen is in Australië op veel plaatsen mogelijk en soms is het zelfs gratis. Het is wel aan te raden speciale kampeerplekken op te zoeken om te overnachten omdat daar diverse voorzieningen zijn en je veilig staat. Een kampeerplek is vele malen voordeliger dan een overnachting in een hotel dus je bent altijd goedkoper uit, zelfs als je de huur van de camper meerekent.